Online diensten | MijnGezondheidNetDemofilm


Inloggen op Mijn Gezondheid.net


Als u zich heeft aangemeld en u heeft per mail een bevestiging ontvangen kunt voortaan inloggen via de onderstaande knop.


Hoe kunt u MijnGezondheid.net aanvragen?


Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. Dit kunt u op twee manieren doen:

  • Meldt het bij de balie aan de assistente. Zij helpt u verder.
  • Vul op de folder de antwoordkaart in en lever deze in bij de assistente.
  • Informatiefolder
  • Meldt u aan via de onderstaande knop. 

Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u hier of op www.digid.nl.

Uw verzoek wordt intern behandeld. Wanneer de assistente u vervolgens als patiënt heeft aangemeld op het portaal van mijngezondheid.net ontvangt u hierover per email een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van mijngezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld. 
Lees voor u uw handtekening zet de voorwaarden en de algemene informatie goed door. U kunt het hier ook alvast lezen. 


Als u zich heeft aangemeld en u heeft per mail een bevestiging ontvangen kunt voortaan inloggen via de onderstaande knop.

Nieuws en mededelingen
Opening tweede locatie Koestraat
Opening tweede locatie Koestraat
Geplaatst: 14 oktober 2019
Binnenkort openen wij vlak bij onze huidige praktijk aan de Kloosterstraat 120 een tweede locatie. Op een plek die velen van u kennen als klooster Nazareth, aan de Koestraat 37.

Lees meer
Teams binnen  Huisartsenpraktijk Kloosterstraat
Teams binnen Huisartsenpraktijk Kloosterstraat
Geplaatst: 28 juni 2019
Het is u misschien opgevallen dat het aantal zorgverleners in onze praktijk de afgelopen jaren gestaag is gegroeid. Op deze manier proberen wij er voor te zorgen dat de praktijk laagdrempelig blijft voor onze patiënten en u tijdig een afspraak kunt krijgen.

Lees meer
Even voorstellen: de verpleegkundig specialisten
Even voorstellen: de verpleegkundig specialisten
Geplaatst: 28 juni 2019
In onze praktijk werken twee verpleegkundig specialisten in opleiding; mevrouw Pascal Maillé en Laura Totté.

Lees meer