De praktijk | Sterilisatie man


Dokter Neeleman bekwaamt zich in 2015  verder in sterilisaties bij mannen. Hij doet dit samen met dokter Wind, een huisarts die hier geruime ervaring mee heeft opgedaan gedurende de afgelopen jaren en huisartsen traint in het zelfstandig uitvoeren van deze ingreep (zie www.devasman.nl).

De zorgverzekeraars vergoeden deze ingreep door de huisarts, afhankelijk van de aanvullende verzekering die is afgesloten. U kunt een afspraak maken bij uw huisarts wanneer u de wens heeft tot sterilisatie en/of  geïnformeerd wil worden over de ingreep binnen onze praktijk.


Nieuws en mededelingen
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2016
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiënten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer