Nieuws | Even voorstellen: de verpleegkundig specialisten


Even voorstellen: de verpleegkundig specialisten in onze praktijk

In onze praktijk werken twee verpleegkundig specialisten in opleiding; mevrouw Pascal Maillé en Laura Totté. Zij zijn verpleegkundigen die een aanvullende tweejarige Master opleiding volgen. Mevrouw Maillé zal per september 2019 de opleiding afronden.

De verpleegkundig specialist werkt nauw samen met de huisarts aan wie ze gekoppeld is, houdt zelf spreekuur, werkt zelfstandig en kan net als uw huisarts uw klacht beoordelen, medicatie voorschrijven en u eventueel verwijzen. U kunt voor veel voorkomende alledaagse klachten bij de verpleegkundig specialist terecht, vaak nog dezelfde dag. Daarnaast zijn de verpleegkundig specialisten met hun verpleegkundig-medische bril het aanspreekpunt en de spil binnen de ouderenzorg.





Nieuws
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal u dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Opening tweede locatie Koestraat
Opening tweede locatie Koestraat
Geplaatst: 14 oktober 2019
Binnenkort openen wij vlak bij onze huidige praktijk aan de Kloosterstraat 120 een tweede locatie. Op een plek die velen van u kennen als klooster Nazareth, aan de Koestraat 37.

Lees meer
Teams binnen  Huisartsenpraktijk Kloosterstraat
Teams binnen Huisartsenpraktijk Kloosterstraat
Geplaatst: 28 juni 2019
Het is u misschien opgevallen dat het aantal zorgverleners in onze praktijk de afgelopen jaren gestaag is gegroeid. Op deze manier proberen wij er voor te zorgen dat de praktijk laagdrempelig blijft voor onze patiënten en u tijdig een afspraak kunt krijgen.

Lees meer