Dienstverlening | Onderzoeken


Naast de vele onderzoeken die standaard plaatsvinden in onze praktijk houden de huisartsen alleen of in samenwerking met een ziekenhuis een onderzoek. Op het ogenblik loopt het volgende onderzoek:

Echografie

Dokter Neeleman heeft in 2010 de opleiding Echografie voor de Huisarts afgerond en is hiermee ingeschreven in het register voor huisartsen met bijzondere bekwaamheden. Echografisch onderzoek kan bijdragen aan het vaststellen of uitsluiten van aandoeningen, waardoor gerichter verwezen kan worden naar het het ziekenhuis. Het is een niet-belastend onderzoek dat kan ingezet kan worden bij aandoeningen van voornamelijk de buik en geslachtsorganen.
 

Nieuws en mededelingen
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2016
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiënten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer