Dienstverlening | Onderzoeken


Naast de vele onderzoeken die standaard plaatsvinden in onze praktijk houden de huisartsen alleen of in samenwerking met een ziekenhuis een onderzoek. Op het ogenblik loopt het volgende onderzoek:

Echografie

Dokter Neeleman heeft in 2010 de opleiding Echografie voor de Huisarts afgerond en is hiermee ingeschreven in het register voor huisartsen met bijzondere bekwaamheden. Echografisch onderzoek kan bijdragen aan het vaststellen of uitsluiten van aandoeningen, waardoor gerichter verwezen kan worden naar het het ziekenhuis. Het is een niet-belastend onderzoek dat kan ingezet kan worden bij aandoeningen van voornamelijk de buik en geslachtsorganen.
 

Nieuws en mededelingen
Opening tweede locatie Koestraat
Opening tweede locatie Koestraat
Geplaatst: 14 oktober 2019
Binnenkort openen wij vlak bij onze huidige praktijk aan de Kloosterstraat 120 een tweede locatie. Op een plek die velen van u kennen als klooster Nazareth, aan de Koestraat 37.

Lees meer
Teams binnen  Huisartsenpraktijk Kloosterstraat
Teams binnen Huisartsenpraktijk Kloosterstraat
Geplaatst: 28 juni 2019
Het is u misschien opgevallen dat het aantal zorgverleners in onze praktijk de afgelopen jaren gestaag is gegroeid. Op deze manier proberen wij er voor te zorgen dat de praktijk laagdrempelig blijft voor onze patiënten en u tijdig een afspraak kunt krijgen.

Lees meer
Even voorstellen: de verpleegkundig specialisten
Even voorstellen: de verpleegkundig specialisten
Geplaatst: 28 juni 2019
In onze praktijk werken twee verpleegkundig specialisten in opleiding; mevrouw Pascal Maillé en Laura Totté.

Lees meer