Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Nieuwe website

We hebben een nieuwe website. U krijgt hiermee toegang tot een reeks online middelen en diensten die onze praktijk u aanbiedt.

De nieuwe website biedt een aantal mogelijkheden om het voor u gemakkelijker te maken, en u binnen enkele stappen te brengen waar u naar opzoek bent, waaronder bijvoorbeeld:

  • Online afspraken maken
  • De optie om online herhaalrecepten te bestellen
  • De mogelijkheid om uw medisch dossier in te zien
  • Informatie over diensten en behandelingen die door de praktijk worden aangeboden

Daarnaast bevat de website een reeks aan informatie voor u, waaronder tips voor behoud van goede gezondheid en links naar betrouwbare externe bronnen.

Wij zijn verheugd dat we onze patiënten deze gemakkelijk te gebruiken website met haar onlinediensten nu kunnen aanbieden want digitaal is zorg ook dichtbij. En heeft u ons nodig? Dan zijn wij er écht voor u.

We zijn erg benieuwd naar uw mening en ervaringen van onze nieuwe website. Door onderstaande vragenlijst in te vullen, kunnen we de verbeterpunten meenemen in de evaluatie om zo te zorgen dat uw online ervaring nog beter wordt. Daar helpt u ons enorm mee.

We horen het graag van u.

Online vragenlijst